28. juuni 2017

Tantsupeole, tantsupeole!

Kuigi esialgu oli plaanis, et lapsed ise kirjutavad oma kogemustest, siis peate suuresti ikkagi leppima minu kirjutatuga, sest a) lapsed on väsinud, kuid väga rõõmsad, b) lapsed tantsivad või ootavad oma tantsimise korda staadionil, c) me ei ole internetiga samas kohas (kuna on palju pilte, siis on ka nende üleslaadimine wifita kulukas). Aga pärast esinemist annan neile kindlasti sõna.

Meie sõit sai alguse esmapäeva hommikul kell 9, mil startisime üsna hea ilmaga Riiast. Bussis oli meil mõnusalt ruumi ja kõige ägedamad (rahvariided) said endale koha bussi tagumises otsas.


Tallinnas ootas meid mitu fotograafi ja ajakirjanikku - oleme ainsad välismaalased, kes tantsupeol osalevad, ja esimesed, kes kohale jõudsid. Nii saabki meie kohta lugeda nii Eesti Päevalehest kui ka Õhtulehest.
(Foto: Estonian Song and Dance Celebration FB leht)
(Foto: Estonian Song and Dance Celebration FB leht)
Loomulikult esitasid lapsed neile ka näidistantse.



Meie koduks on sel nädalal kesklinnas asuv tulevase lasteaia ruumid, mis hetkel veel on 4-toaline avar korter ja juba väljaehitatud tantsusaal. See on ideaalne!


Selline suure pere tunne oli, kui teisipäeva hommikul sõime. 



Esimesel päeval käisime Lennusadamas ja vanalinnas ka. 









Õhtu ja järgmise hommiku veetsime muidugi harjutades. 



Ja siis see hakkas- trotsides tuult (õhtuks olime kõik läbituuldunud) ja mitte just kõige soojemaid olusid, veetsime 6 tundi tantse harjutades. Meil on vedanud- kuna meil käisid koolis ka vanuseastmete juhid, olid meil muudatused teada ja selle võrra kergem. 







Õnneks on täna tunduvalt rohkem päikest ja vähem tuult. Täna on ka esimene Kalevi staadionil olev proov. Tänane päev on 8.45-19.00 ja homsed proovid on kuni 21.00. Kuigi päevad on pikad, on kogemus seda kindlasti väärt!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar