1. juuni 2017

Ja saigi läbi... (optimistlikumalt: "Tere, suvi!")

Mulle meeldib, et maiga lõppeb ka kool. Nüüd on kummaliselt vaikne, sest koolis on ainult õpetajad ja ehitusmehed (suvega saab korda meie kooli söökla ja ehitatakse ka lift). Õnneks on mõnikord näha ka üheksandikke, kes valmistuvad oma viimaseks eksamiks. 

Meie koolis ei jäänud ükski õpilane pikendatud õppetööle (loe: suvetööle) ja kiitusega (hinded 8-10) lõpetajaid oli 40. Kõlab väga uhkelt! Mulle meeldib, et õppeaasta viimasel aktusel saavad tänukirja ka lapsevanemaid, kes on aktiivselt kaasa aidanud koolielu paremaks muutmisele. Lapsed olid uhked, kui said oma ema-isa nimel tänukirja vastu võtta. 

Aga enne kui vaheaeg algas, oli koolis spordi- ja talgupäev. Spordipäevast pilte vaadates võiks arvata, et oleme maakool, mitte ei asu keset suurt linna.                                                                                      

     
   

                                                 
Nagu piltidelt näha, siis oli sel aastal spordipäev rohkem tulemustele suunatud, sest 8. klassi õpilased kirjutasid protokolle ja kõigil oli võimalus ennast proovile panna vägagi erinevaid oskusi nõudvatel aladel. 

Pärast spordipäeva tegime pargis heakorratöid. Usinate laste, õpetajate ja vanemate koostöös valmis mitu lillepeenart. Kuna meie kooli pargis asus aastaid tagasi mitu hoonet, siis tulid kaevamiste käigus välja mitmed leiud, mis laste silmad muidugi veel rohkem särama panid. Leiti nii 1943. aasta münte kui ka pudeleid ning muid majapidamisse kuuluvaid asju. 

  

NB! Nendel putukatel, kes asusid meie kooli putukahotelli poole teele, pean paluma oma puhkuseplaane täpsustada, sest 1. klassi lapsed viisid kõik lillepeenra rajamisel leitud putukad hotelli. Aga samas - mida rohkem, seda uhkem! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar