11. juuni 2019

Ja saigi kooliaasta läbi...

Kevadel toimus meil nii nagu tavaks saanud hulga traditsioonilisi üritusi: spordipäev, ekskursioonipäev Eestisse, muuseumipäev, aktusepäev. Õppisime ka vahepeal muidugi :) 

Kui muuseumipäeval ja ekskursioonidel ei saanud ma silma peal hoida, siis spordipäev ja aktus said kajastatud. Meie kooli spordiõpetaja on väga loominguline erinevate ülesannete ja harjutuste väljamõtlemises. Õpilased nautisid nii kiiruse, täpsuse kui ka tasakaaluharjutusi. 




Sel aastal pidasime aktuse siseruumides, sest ilmataat ei olnud tol päeval just tuule ja vihmaga kitsi. Kätte jagasime nii spordidiplomid kui ka kiituskirjad. Nagu näha, siis on meil kiituskirjadega õpilasi väga palju. 

                                          


                                       

Tänasime pidulikult ka 8. klassi õpilasi ja nende õpetajat, kes meie kooli Erasmus+ projektis kõige rohkem kaasa lõid. Tähelepanelikumad on juba ilmselt märganud, et koolil on nüüd uued kiituskirjade (tänukirjade ja diplomite) vormid ning kooli ja Erasmus+ logoga kotid. 

                                        

9. klass kirjutab aga usinalt eksameid - täna on ees veel viimane verstapost (loe: ajalooeksam), kuid pärast seda võib juba pükstesse viike triikima ja soenguid valima hakata, sest laupäeval toimub juba lõpupidu.

Muidugi ei saa mainimata jätta ka seda, et REK oli esindatud ka Keeleretkel ja esimesed 10 km olid meie kooli kõndida. Vaata, SIIN on lõik AKst!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar