23. aprill 2019

Aprillis oli asi naljast kaugel

Kevadpäike paitab juba nädalaid meie palgeid ja toob naeratuse näole. Muidugi tõid need soojad päevad ka õpilaste suule küsimuse: "Õpetaja, teeme tunni õues!" Ei tea, kuidas me veel terve mai koolis käime ja tarkusi jagame-kogume. 

Aprilli alguses kostitasime Riias meie SUURE PROJEKTI viimasest töökoosolekust osavõtvaid õpetajaid. Nelja väga pika päeva jooksul tegime ära palju tööd ja tutvustasime külalistele Läti kaunimaid kohti. Muide, meie projekti e-raamatut saab vaadata siit! Raamatus on iga partnerriigi õpilaste loovtööd, meie lisasime juurde ka kunstitunnis tehtud tööd. Ei tahaks küll uhkustada, aga mulle meeldivad meie leheküljed kõige rohkem! 

Tänutäheks projektis osalemise eest sõitsime 8. ja 6.a klassi lastega kaheks päevaks Eestisse. Külastasime nii Vastseliina linnust kui ka Taevaskoda, kus me tõukeratastega sõitsime läbi Eesti filmiklassikast tuntud võttepaikasid. 

Traditsiooniliselt tähistasime ka lihavõtteid - õpilased said täita erinevaid ülesandeid ja aega vabas õhus veeta. Küll on hea, et meie kooli ümber mõnus park on!

Koolielu tegi kirevamaks üks lähedal asuv huvikool, kes pakutavaid ringe lastele tutvustamas käisid. Käe sai valgeks teha nii robootikas, lilleseades, erinevate mudelautodega mängides kui ka lacrosse´i ehk kahvpalli mängides. 

Sportlikud ettevõtmised leidsid aset ka koolis - spordiõpetaja juhtimisel selgitas meie kooli meespere välja kõige tugevama poisi lõuatõmbamises. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar