5. juuli 2017

Tantsud said selleks korraks tantsitud

Kuna päevane etendus jäi ära, siis seda põnevam oli jälgida (ja oma korda oodata) õhtusel etendusel. Lapsed vaatasid suure huviga, sest lugu tantsiti ju imeilusasti välja. 

 
Loomulikult olid emotsioonid pärast edukat tantsimist rõõmsad. Kui sul on veel etendus vaatamata, siis saab seda siin teha. REKi tantsijad on kaadris 1:29:26. 

(Foto: Mārtiņš Kālis)
(Foto: Mārtiņš Kālis)
Pühapäeval ootas meid ees rongkäik. Ajasime lipud vardasse ja andsime need isadele, kes vapralt neid kandsid; panime end ilusasti riidesse ja kohtusime Läti suursaadikuga Eestis. Ka Riia linna esindajad kõndisid meiega rongkäigu kaasa.

 
  




(Foto: Mārtiņš Kālis)
Kõik välismaised grupid olid rongkäigus väga ees, mis tähendab, et meie jõudsime linna tagasi juba siis, kui viimased grupid alles Postimaja juures olid. Rongkäiku saab vaadata siit.

Kui me lõpuks laulukaare alla jõudsime, siis olid jalad väsinud, kuid hinges suur rõõm!


Laulupidu me kahjuks vaatama ei jäänud, usun, et ka see oleks pakkunud unustamatu elamuse. Riiga jõudsime tagasi õhtul. Bussisõit oli üsna vaikne, sest väsimus võttis maad ja ainult mõni üksik laps ei maganud. Iklas tegime söögipeatuse ja vaatasime telerist, kuidas Vanaisa (ma ikka rõhutasin neile korduvalt, et ta pärisnimi on Ivo Linna) koos teistega laulis. 

Uhke on olla eestlane! 
(Või lätlane, kes Eesti rahvatantse noortepeol tantsida saab!)
 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar