10. veebruar 2017

Kersti Kaljulaid külastas Riia Eesti Kooli!


Veebruar on meie koolis Eestile pühendatud kuu, mille kõrghetk on tavaliselt 24. veebruar, mil toimub pidulik aktus. Sel aastal aga olime juba 9. veebruaril koolipere ja -majaga täies ilus, sest ootasime tähtsat külalist - Eesti Vabariigi presidenti Kersti Kaljulaidi. 

Kõik pildid on pildistanud Evija Trifanova. 

Esireas ootajad. 

Presidendi esimesed sammud meie koolis. 

Seejärel algas pidulik osa-  kogu kool tervitas tähtsat külalist järgmiste sõnadega: "Tere, proua president!"


9. klassi õpilased Anna ja Emils tutvustasid presidendile meie kooli vahvalt - esinesid meie kooli CV-ga. 3.-4. klassi õpilaste ühendkoor esines kahe lauluga. "Soovide lauluga" liitus ka Kersti Kaljulaid, kes ütles pärast oma kõnes, et talle meeldivad nii Lotte kui ka Renārs Kaupers. 

Pärast pidulikku osa tutvusid president ja teised külalised meie kooliga ja arvasid ühiselt, et meil on väga hubane ja kodune õhkkond. President külastas ka igat klassi ja nagu ma kuulsin, siis kõige populaarsem küsimus, mida temalt küsiti, oli: "Kas teile meeldib president olla?"


Mul on väga hea meel, et minu kodumaal on selline president, et isegi õpetajad, kes eesti keelt ei valda, saavad aru, et tegemist on äärmiselt südamliku ja väärika inimesega. 

Aitäh, proua president, et Riia Eesti Kooli külastasite! 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar