23. veebruar 2018

Eesti Vabariik 100

Viimastel nädalatel on meie kooli õpilased osalenud mitmesugustel Eesti sünnipäevaga seotud üritustel nii Riias kui ka mujal Lätis. Oleme saanud palju nii trüki - kui visuaalmeedia tähelepanu.

Cesises toimus 17. veebruaril Balti riikide 100. juubeli tähistamine - külalisi oli nii Eestist, Lätist kui ka Leedust. Meie kooli esindasid meeleolukal üritusel 4. klassi õpilased, kes tantsisid eesti rahvatantse. Nagu piltidelt näha, siis baltlane olla on uhke ja hää, eriti veel, kui eeskujuks on näiteks Eesti suursaadik Lätis Tõnis Nirk. 


 


Riia Läti Seltsi majas esinesid viiendikud nii laulu kui tantsuga. Sellest, mis toimus, vaata ERRi videolõigust siit.

Täna tähistasime koolis Eesti 100. sünnipäeva - hommikul tegime küünaldest EV100 logo, seejärel osalesid algkoolilapsed viktoriinil, suuremad lahendasid orienteerumismängu ülesandeid ning seejärel vaatasid kõik klassid Eestis tehtud filme, keskpäeval oli pidulik kontsertaktus, kus osales ka Eesti suursaadik Lätis. Avasime ka näituse Eestiga seotud paikadest Riias. Pärastlõunal esines meie kooli koor Eesti saatkonnas, kus sooviti Elektrumi eesvõttel Eesti riigile eesti keel õnne. 

   

  




Elagu Eesti! 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar