12. november 2017

Käes on taas kõige tähtsam kuu Lätis - november. Linnapilti on viimaste nädalate jooksul ilmunud lipud, inimesed kannavad jopedel-mantlitel austusavalduseks Läti lipu toonides kaunistusi. Eile (11. novembril) oli Lāčplēša päev, uuel nädalal Läti riigi 99. sünnipäev. Ka meie koolis on klassiustele ilmunud kaunistused ja koolivestidele lipsukesed. 

Oktoobris korrastasime oma kooli ümbrust - kuna meie kool asub pargis, siis oli lehesadu üsna suur.  Rõõmsalt lehti riisuvaid (ja mõnikord lehehunnikusse hüppavaid) lapsi oli tore vaadata! Ka 1. klass  veetis päeva loodusega - nimelt käisid nad esimesel ekskursioonil loodusmuuseumis (nagu näha, siis kanname oma Mammadaba saadiku tiitlit auga). 

Koolis on käinud ka külalisi - Lastehaiglast käis arst-resident 5.b klassile esmaabi õpetamas; kooliuusikutele räägiti ohutusest; 9. klass kuulas loengut tervislikust toitumisest. 

Ühel esmaspäevasel koosolekul jagati rattavõistluse auhindu - üldvõitjaks sai 5.b klass, kuigi medaleid-diplomeid jagati nii palju, et 10 minutist jäi väheks. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar